Persoonlijke ontwikkeling en mindfulness in Nijmegen

Met behulp van zelfonderzoek, mindfulness meditatie en andere vormen van meditatie, sharing (delen), beweging, ontdek je meer van jezelf, heel je wat op dat moment geheeld wil worden en beloop je een pad van transformatie waardoor jij je eigen leven kunt creëren.

Geloven in jezelf…..

Geloven in jezelf….Dit klinkt als veel in één keer en dat is het ook. Het is, zo is mijn eigen ervaring, een pad dat je met geduld, aandacht en steeds meer zelfliefde beloopt. Dit gaat met vallen en opstaan. Telkens ontdek je iets nieuws, of iets ouds dat nog aanwezig is, ontvang je inzichten, merk je dat er iets verandert, of dat er nog iets blokkeert. Met steeds meer mildheid naar jezelf bewandel je dit pad.

Je leert je zelfoordelen te herkennen, waardoor je deze sneller kunt loslaten en ze minder hun saboterende werk kunnen doen. Zo kan er iets nieuws voor in de plaats komen zoals meer liefdevolle overtuigingen over jezelf en keuzes die in jouw eigen highest good zijn.

Je neemt in dit proces je persoonlijke ontwikkeling in eigen hand, met behulp van de tools die ik je aanreik. Zo ga jij geloven in jezelf.

Kinderen

Voor kinderen is het niet anders. Behalve dat kinderen nog minder vast zitten in zelf ondermijnende overtuigingen, (vaak) nog wat minder ballast meedragen dan volwassenen. Mijn ervaring is dat kinderen veel wijsheid kennen en in staat zijn de eigen persoonlijke ontwikkeling in de hand te nemen en meer zelfvertrouwen of een positief zelfbeeld te creëren. Mindfulness en mindfulnessmeditaties zijn hierbij een prachtig hulpmiddel.

Dit gedichtje, jaren geleden geschreven door een 9 jarig meisje na afloop van een traject, geeft voor mij zo mooi de kern weer:

Misschien denk je: ‘maar hoe dan?’ Door de oefeningen die we samen gaan doen en mijn coaching daarbij ga je merken dat er veranderingen komen in je denken- voelen en handelen. Vanuit bewustzijn kan heling en transformatie plaatsvinden. Vanuit transformatie komen nieuwe, meer liefdevolle en constructieve keuzes voor jezelf.

 

 

Gevoelens

Het accepteren van alles wat er is, dat is nogal wat. Ik denk daarbij vooral aan gevoelens. We willen nogal eens af van onze lastige gevoelens. Ze kunnen zo sterk en allesoverheersend zijn dat ze letterlijk pijn doen. Juist door deze gevoelens te durven voelen, ontwikkel je zelfcompassie en wordt je vrijer in het jezelf zijn. Je gaat meer zelfliefde ervaren en je pad zal uit steeds meer keuzes bestaan waar jij blij van wordt en die bij jou passen.

Mindfulness en persoonlijke ontwikkeling in Nijmegen

Hier vind je een kort overzicht van mijn cursusaanbod op het gebied van zelfliefde, meditiatie, mindfulness en zelfvertrouwen in Nijmegen. Wil je meer weten over mijn aanbod? Klik dan op de buttons voor meer informatie of neem direct contact met me op voor een kennismakingsgesprek.

Zelfliefde, mindfulness, ademwerk voor vrouwen in Nijmegen

  • Individuele sessies (we spreken samen een traject af)
  • Kosten: € 85,00 per sessie
  • Vrouwencirkel (zie cursussen voor volwassenen)

Zelfvertrouwen en mindfulness voor kinderen in Nijmegen (groep of individueel)

  • Acht keer 75 minuten na schooltijd
  • Kosten: € 350,00
  • Max acht deelnemers
  • Individueel: €85,00 per sessie of een onderling afgesproken prijs per traject.
Bedrijfsgegevens

KvK: 343 18 144

E-mail

welkom@margotterranea.nl

Telefoonnummer

06-15869495